Otroke vabimo k vpisu v ustvarjalnice.

Na ustvarjalnicah otroci pod vodstvom izkušenih mentorjev, v sproščenem vzdušju, skozi kreativnost razvijajo svoje umetniške talente. Spoznavajo različne likovne tehnike, odkrivajo svet barv in materialov, krepijo ročne spretnosti ...

Zimska ustvarjalnica "Glej leti!"

Izdelovali smo prava pravcata letala. Tega dne nas je obiskala televizijska ekipa in posneli smo prispevek za popoldanska poročila na TV Koper.

Pisani ježki v Tednu otroka

V Tednu otroka je društvo sodelovalo na dogodku PiNE Evropske pravljice. Mimoidoči so se radi pridružili naši mizi, kjer smo izdelovali pisane ježke.

Srčki na sto in en način

Na valentinovo smo pripravili veliko "srčkastih" darilc za vse, ki jih imamo radi. To bodo naši dragi veseli naših izdelkov.

Ustvarjamo z glino

Bili smo na obisku v Društvu pristan - Univerzi za tretje življenjsko obdobje. Izkušene članice krožka keramike so otroke popeljale v svet keramike in pod njihovo taktirko so nastali pravi umetniški izdelki.

Bučini strahci

Na društvu smo s skupino osnovnošolcev izrezovali bučine strahce. :) V delovnem vzdušju smo se pogovarjali o čarovnicah in o vsem kar sodi v čas okoli noči čarovnic. Iz buč so nastale prave pravcate umetnine. Za piko na i smo v nastale strahce prižgali svečke in jih v temi občudovali.

Kreativno na Sladki Istri

Tudi DPM-jevci smo na Sladki Istri obogatili program z brezplačnimi kreativnimi delavnicami za otroke in njihove starše.