LETOVANJE
KRANJSKA GORA 2021

Le streljaj od Kranjske Gore, v Kekčevi deželi Triglavskega narodnega parka, tik pod Prisankom, stoji prijazna Vila. Oaza miru, lepot, prijaznosti, ustrežljivosti, nudi malim in velikim ogromno učnih, družabnih in športnih programov.

Nastanjeni bomo v sobah z lastno kopalnico. Poleg tega je v domu na razpolago velika kmečka soba, igralnica, velik večnamenski prostor ter zimski vrt. Otroci bodo med vrstniki spoznali nove prijatelje, s katerimi se bodo družili ob raznovrstnih dejavnostih. Neokrnjena narava bo blagodejno vplivala na otroke, sprostili se bodo od napornih šolskih dni. Počitniški dom je odlično izhodišče za sprehode. Na voljo bomo imeli večnamensko športno igrišče. Izpeljali bomo razne ustvarjalne delavnice, kviz, tombolo, igre na prostem, družabne večere in ostale animacije za otroke. V poletni vročini se bomo hladili v naravi ter s plavanjem v bazenu.

V kolikor se bi pred odhodom na letovanje izkazalo, da zaradi ukrepov zoper Covid-19 ne moremo ali ne smemo izvajati letovanj, si pridružujemo pravico do odpovedi letovanja.

DPM Koper si pridržuje pravico do spremembe programa iz objektivnih razlogov.